O intrebare: Merita?!

stencil.blog-post-feature
O intrebare: Merita?!

Nu am detalii prea multe, dar citind articolul asta ma intreb: merita?! Ignorand aspectul etic si moral, apare o intrebare, zic eu, simpla pentru oricine intra in astfel de combinatii: o fi castigat 25.000, dar a pierdut un serviciu. Merita?!

Pregatire proba scrisa (Gratuit) – Inscriere | Pregatire proba scrisa (Avansat) – Inscriere | Simulare interviu (Online) – Inscriere

Totul a inceput in 2010, cand agentul Constantin Mocanu si-a luat ca partener de faradelegi un detinut, Stefan Lazar. Ulterior, in afacere a fost implicat si Grigore Constandache, care cumpara telefoane mobile, pe care i le inmana lui Constantin Mocanu care, la randul lui, le introducea in Penitenciarul Galati, plasandu-le lui Lazar Stefan.

Odata cu telefoanele mobile, Constantin Mocanu primea in 2010, cand a inceput parteneriatul, si partea sa din „afacere”, respectiv cate 200 de lei pentru fiecare telefon mobil introdus in penitenciar.

Citeste tot articolul aici.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

4 gânduri despre „O intrebare: Merita?!

 1. Dacă insinuați că acel șef de tură era d/l Cornel Rău, cu regret, trebuie să vă dau dreptate.
  Întâmplător putem pune o simplă întrebare? Mulțumim.
  Ce făcea d/l șef de tură Cornel Rău când Mocanu Constantin băga telefoane mobile le ppl, ținea cumva de 666?

  Apreciază

 2. Noi credem că afacerea cu telefoanele mobile din Penitenciarul Galaţi a fost bine pusă la punct sub „umbrela” unui mare șef. Dacă luăm în considerație că toate aceste introduceri de telefoane mobile s-a făcut pe tura unui singur șef de tură… ne putem gândi că interesele duc sus?
  Oare cat de sus sunt dispuși procurorii să ajungă? Îi putem ajuta dacă ni se dă un semnal.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: