Romanii, platitori de impozite, datori la detinuti

Romanii platitori de impozite datori la detinuti
Romanii platitori de impozite datori la detinuti

Raluca Pruna zice ca 2.000 de detinuti au castigat la CEDO anul asta, si ca statul roman (platitorul de impozite adica) trebuie sa ii plateasca in medie cate €500 fiecaruia (total €1.076.000). Asta, intr-un ziar detinut de un detinut zis Adamescu. Nu-i usor ironic?!

Numai anul acesta, 2.000 de detinuti au depus si li s-au admis la CEDO plangerile privind regimul de detentie. Au cerut sa se constate ca nu sunt conditii conforme. Pana la sfarsitul anului se estimeaza ca vor fi 4.000 de cereri. A fost greu pana cand au deschis bresa cativa detinuti, acum se merge pe banda rulanta.

Anul trecut am platit despagubiri de circa 600.000 de euro, urmare a deciziilor si a acordurilor incheiate de agentul CEDO cu statul roman, iar pentru primele 6 luni ale acestui an am platit 1.072.000 de euro, a declarat, pentru Adevarul, ministrul Justitiei, Raluca Pruna.

Citeste tot articolul aici.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

6 gânduri despre „Romanii, platitori de impozite, datori la detinuti

  1. Domnule Dumitrascu vreau sa va felicit pentru munca pe care o desfasurati si sa va multumesc pentru toate informatiile pe care ni le-ati oferit, care ne-au fost, sunt si ne vor fi de folos.

    Apreciat de 1 persoană

  2. E același CEDO, care a măgărit bugetarii privați abuziv de 25% din salarii? Nu mă miră, hoț la hoț nu-și scoate ochii, Strauss-Kahn violator, acum o saltă și pe madam Lagarde, mamaia masoană. Pe Merkel și Barroso să-i puneți în aceași cameră cu Băselu, să zbiere că-s aglomerați, mai fac și ei un bănuț cinstit la…CEDO.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: