Cum au dat foc la puscarii

Cum au dat foc la puscarii
Cum au dat foc la puscarii

SRS zice ca n-a venit Vlad Tepes sa dea foc la puscarii, dar ca nici Realitatea si nici Antena nu e de vina.

Cum altfel? Dansul e chair unul dintre propagandistii anti-penitenicare fruntasi. Dansul a parerit ca fost detinut. Si, dinsul a cantat pe cate voci a putut in corul propagandistilor platiti de detinutii patroni de trusturi de presa.

Si, oricat de virginal s-ar mira, campania mediatica organizata de Realitatea si Antena, altfel inamici, a pregatit, promovat si propagat revolta. Prin supra-expunere, exces de limbaj si folosirea pe post de moralisti a unor fosti si actuali detinuti.

Sigur, ca sunt de imbunatatit conditii de detentie, si nimeni nu neaga. Ba dimpotriva, nu demult, ne certam cu SRS-ei care sustineau ca e doar asa o chestie impotriva guvernului pe care dansii il sustineau, orice solicitare legata de imbunatatirea conditiilor din penitenciare. De munca si de detentie.

Ce s-a schimbat acum e ca vreo cativa finantatori de presa sunt la puscarie. Si, evident e nevoie de amnistie si gratiere. Iar, asta prinde la detinutul care asta discuta de dimineata pana seara. Dar care, totusi, a intrat destul de ezitant in acest joc.

Iata ca nici macar detinutii nu va cred. Decat sporadic, si cu consecinte serioase pentru propria libertate. Si, iata ca lucrurile se linistesc.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: