Conducerea din concediu, teren propice pentru dezinformare

Conducerea din concediu, teren propice pentru dezinformare

Corecta observatie. Sistemul penitenciar era condus din concedii. De odihna si medicale. Teren propice pentru dezinformarea televiziunilor puscarioase.

Catalin Bejan (foto), actualul director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) se pensioneaza incepand cu 1 august, iar in locul acestuia va fi numit, ca interimar, seful inchisorii de la Iasi, Marius Vulpe.

Bejan paraseste sistemul desi acum cateva luni a refuzat sa-si dea demisia, asa cum i-a cerut Raluca Pruna pentru ca acesta nu s-a asigurat ca „lucrarile stiintifice” semnate de detinuti celebri sunt intr-adevar scrise de acestia.

Demn de mentionat este ca adjunctii din conducerea centrala a penitenciarelor de afla in concediu medical de la inceputul anului, de cand a izbucnit scandalul cartilor scrise in inchisoare. (sursa: cursdeguvernare.ro)

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

6 gânduri despre „Conducerea din concediu, teren propice pentru dezinformare

    1. Da. Bejan pleacă ca să nu fie luat pe făraș, Stancovici s-a-mbolnăvit în semn de protest că nu mai scriu borfașii „lucrări”, iar sistemul e-n derivă că doamna Prună visează la amnistii și la „soluții pe termen lung”.
      Mai nou, va înființa un comandamnet paralel la anepeu.

      Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: